phone mozarmi
Zadzwoń: +48 572 538 378
Szybka wysyłka!
Prędzej się nie da, wysyłka od 24h!
0 PLN za przesyłkę!
Tyle zapłacisz przy zamówieniu powyżej 250PLN
Mamy gadane!
Jesteśmy tu po to aby Ci pomóc!
Protokół SSL!
Stawiamy na bezpieczeństwo
Bezpieczny regulamin!
Wszystko z myślą o kliencie

logo-joy_day.jpg?976

Głównym produktem firmy są bezmleczne koncentraty i napoje probiotyczne serii JOY DAY ∙ Dzięki innowacyjnym wdrożeniom w stosowaniu naturalnej biotechnologii, od 2009 roku działalności na rynku firma zyskała uznanie i zaufanie klientów. Jej produkty posiadają liczne wyróżnienia ∙ Produkty probiotyczne serii JOY DAY stały się już marką będącą gwarancją najwyższej jakości spożywczych, bezmlecznych produktów probiotycznych zawierających kompleks żywych kultur bakterii prozdrowotnych ∙ Regularnie przeprowadzane są odpowiednie badania i testy rozwojowe produktów w laboratorium mieszczącym się w siedzibie firmy w Trzcielu. Produkcja odbywa się w Zakładzie w Trzcielu. Do badań stosowany jest sprzęt najnowocześniejszy w europie w tym cytometry przepływowe. Cytometria przepływowa umożliwia analizę parametrów badanych komórek i wielowymiarową analizę statystycznych cech komórek (np. bakterii) w badanej próbce, dających podstawę do odpowiednich wniosków dotyczących np. zachowania bioróżnorodności i żywotności flory bakteryjnej znajdującej się w badanych preparatach ∙ Cały system produkcji i kontrola produktów oparte są o procedury obowiązujące we wdrożonym systemie HACAP. Nad prawidłowym systemem i jakością produkcji czuwa wykwalifikowany/sprawdzony personel ∙ Firma przykłada wielką wagę do jakości produktów, do bogactwa ich bioaktywnych składników oraz do odtwarzania naturalnej witalności znajdujących się w produktach, żywych kultur bakterii probiotycznych. Firma posiada wyniki licznych badań, potwierdzających wskazywaną jakość, prozdrowotne właściwości i skład produktów, przeprowadzanych w laboratoriach instytucji, z którymi współpracują. PRIORYTETY FIRMY: doskonała sterylność składników stosowanych do produkcji, pieczołowitość w zachowaniu mikrobiologicznej czystości produktu, kaskadowa hodowla i rozwój probiotycznej flory bakteryjnej do postaci „pierwotnie witalnej żywotności” i zdolności do dalszego zasiedlania środowiska, stabilność i doskonała jakość produktu końcowego.

Koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów